En perfekt måde at bruge sin polterabend i Berlin på er ved at tage en tur på stripklub, hvor der vil være fyldt med smukke damer og rigeligt af de våde varer. Hos PissUp arrangerer vi jeres tur på en eksklusiv stripklub i Berlins centrum, hvor I vil have adgang til et væld af forskelligt spiritus.

Kom på gæstelisten

Når I vælger at booke denne aktivitet igennem PissUp, sørger vi for, at I bliver skrevet på gæstelisten til en af de mest berømte stripklubber i Berlin. På den måde kan I være sikre på, at I kan komme ind og nyde godt af udsynet til alle de lækre damer, der vrider sig op og ned af pælene.

Imens I får lov til at kigge lige så tosset på damer, som I vil, vil der blive sørget godt for jer i form af en lind strøm af våde varer. Der vil være alt, hvad jeres hjerte begærer, og vi sørger for, at I ikke kommer til at gå tørstige hjem.

Det med småt – praktiske informationer

Vi sørger for, at I kan komme ind på stripklubben, og at der vil være masser af drinks til jer. Aktiviteten løber over to timer, hvor I vil have fri bar igennem begge timer, sådan at I rigtig kan hygge jer, mens I nyder godt af udsynet til Berlins smukke damer.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor