Hvilken mand er ikke vild med fodbold? Vi har i hvert fald endnu ikke mødt nogen, som ikke synes, at fodbolden er Guds gave til mennesket. Men hvorfor så ikke gøre jeres polterabend til Berlin endnu mere succesfuld med en omgang hypno-fodbold? Her vil I blive udstyret med de vildeste hypno-briller, som vil gøre jer helt skøre i bolden, når først der skal skydes mod mål på grund af det slørede udsyn.

Sløret syn og en mand i banankostume

Bare for at gøre det hele lidt sjovere har vi selvfølgelig sørget for et banankostume, som I kan klæde gommen ud i, når spillet går i gang. På den måde er det også nemmere at skyde efter ham. Men husk nu, der er ikke noget med at snyde, fordi der vil være en dommer, som holder godt øje med alt, hvad I foretager jer. Når først I er færdige med at spille jeres kamp, sørger vi for, at I får taget et flot holdbillede, som kan tages med hjem.

Det med småt

I skal selv sørge for at tage sportstøj med, som kan bruges både indendørs og udendørs, da banen kommer an på vejret. Aktiviteten er for 8-16 personer, og den varer cirka en time. Vi skal nok sørge for, at der er briller til alle, så at ingen bliver snydt. Samtidig vil der være musik, som spiller under hele kampen for at gøre det endnu federe for jer.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor