En rigtig fræk pige, som vrider sig rundt i flødeskum og kagecreme. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Hvis I skal afholde en polterabend i Berlin, hvorfor så ikke overraske gommen med et frækt kage stripshow udført af den lækreste stripper i hele byen?

Oplev fantasien udspille sig for øjnene af jer

Hvilken mand med respekt for sig selv har ikke drømt om at se en lækker tøs vride sig rundt nøgen i en masse flødeskum? Her har du rent faktisk muligheden for at få ønsket opfyldt. Vi garanterer jer et stripshow, som er utrolig smagfuldt og af høj kvalitet. Frøkenen er der for at give jer et show for livet – men husk! Blot se, ikke røre.

Få showet hjem på værelset

Prisen inkluderer ikke et sted til herlighederne, men det er muligt at få oplevelsen hjem på hotellet, eller hvor I nu bor. Der skal bruges to mænd til at hjælpe med at få kagen ind til stedet, hvor stripteasen finder sted. Når der er styr på dette, skal i blot læne jer tilbage og nyde to af de bedste ting i verden – kage og kvinder.

Sammensæt en tur, I sent glemmer

Ved at vælge PissUp til at stå for jeres tur til Berlin, kan I få skræddersyet et tur, som er lige efter jeres hoved. Vi har et væld af muligheder for jer, som kan være med til at gøre turen ekstra begivenhedsrig. Lige meget om I er til fest på de fedeste natklubber eller vil ud på eventyr, kan vi arrangere det helt rigtige til jeres tur.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor