Når dig og gutterne ankommer til Tegel lufthavn i Berlin og er klar til en rigtig herretur, så kan PissUp sørge for, at der står en privatchauffør med egen minibus klar til at fragte jer direkte ind til byens pulserende centrum, så I kan få gang i festen med det samme uden at skulle til at bøvle med offentlig transport og ti forskellige transportmidler, før den første øl kan knappes op.

Slip for at bekymre jer

En lufthavn er fyldt med flere tusinde mennesker, og de vil med sikkerhed alle sammen ind til bymidten på samme tid som jer. Ved at have en privatchauffør, som står klar til at tage imod jer, lige så snart I ankommer, kan I være fri for at skulle mænge jer med pøblen på vej ind til byen. Jeres privatchauffør sørger for at droppe jer af på jeres ønskede destination. Det kan både være en bar, jeres hotel eller noget helt tredje.

Hvad så når I skal tilbage til lufthavnen igen?

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at I har lyst til at booke lufthavnstransfer på vej fra lufthavnen, men hellere vil have hjælp til transporten ud til lufthavnen. Det kan være svært at finde ud i lufthavnen, hvis man skal derud ovenpå en weekend, hvor den ikke har fået for lidt af hverken det ene eller det andet. Hvis I har brug for transfer både til og fra lufthavnen, så kan vi hos PissUp selvfølgelig også hjælpe jer med dette.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor