Lækker privatchauffør og minibus, som kan føre jer hele vejen fra Schönefeld ind til centrum af Berlin. Lyder det ikke helt perfekt? Ved at hyre en privatchauffør kan I slippe for at tænke på at skulle finde ud af det offentlige transportsystem, og samtidig kan I rigtig slappe af og allerede sætte gang i festen, når I kommer ud af flyveren.

Transport både ud og hjem

Ved at vælge denne aktivitetspakke kan I sikre jer, at I kommer sikkert frem og tilbage til Schönefeld lufthavn, så I med sikkerhed vil nå jeres fly i tide. Ved at have arrangeret privatkørsel til og fra lufthavnen i minivan slipper I for et hav af bekymringer. I kan bare læne jer tilbage, åbne den første øl og så se frem til jeres fantastiske tur til Berlin.

Hvordan fungerer det

Når I lander i lufthavnen, vil der stå en chauffør klar med et skilt med jeres navn på, sådan at I ved, hvor I skal hen. I vil herefter blive kørt til en valgfri adresse i Berlin. Når jeres tur er slut, vil I blive hentet igen på den ønskede adresse og bragt direkte til døren i lufthavnen. Transporttiden er 40 minutter, og det er muligt at få en guide med mod ekstra betaling – vær dog opmærksom på, at guiden fylder et sæde op, så der herefter kun er plads til 7 personer i minibussen.

Herretur på jeres præmisser

Igennem PissUp kan I arrangere en herretur, som lever 100 % op til jeres krav. Hvad end I ønsker en tur fyldt med adventure, sprut og damer eller noget helt tredje, sørger vi for at skræddersy en løsning, som passer helt perfekt til jeres behov. Med vores mange forskellige aktivitetspakker har vi noget for enhver smag.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor