Ved at tage en herretur til Berlin kan I få en førsteklassesoplevelse helt fra start. Hos PissUp tilbyder vi jer at arrangere transport både til og fra Tegel lufthavn, så I kan være fri for at skulle tage stilling til den offentlige transport fra lufthavnen og ind til byen samt tilbage igen, når jeres tur er slut.

Privatchauffør og minibus

Når I booker en lufthavnstransfer, får I stillet en privatchauffør til rådighed, som står klar til at fragte jer til byen fra lufthavnen. Chaufføren kører i en lækker minibus, hvor der vil være plads til jer alle sammen, sådan at I kan blive fragtet i samlet flok ind til centrum. Det samme vil gøre sig gældende, når I skal tilbage til Tegel lufthavn igen. Festen starter altså allerede ved ankomst!

Læn jer tilbage og nyd turen

Turen varer cirka 40 minutter, og det vil være muligt at tilvælge guide til turen for en mindre sum. Guiden fylder et sæde, så dette skal tænkes ind i ligningen, når I bestiller – det vil sige, at der kun kan være 7 personer og ikke 8 som ellers.

Skræddersy jeres drømmetur

Igennem PissUp har I mulighed for at arrangere den fedeste herretur, som er skræddersyet efter jeres største ønsker. Vi har rigelige af muligheder til jer. I kan opleve alt fra nogle af Berlins mest elegante stripklubber til sjove dagsaktiviteter, der sætter gang i pulsen. Hvad end I ønsker at få ud af jeres tur, kan vi hjælpe med at få det til at ske.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor