Det kan være helt vildt bøvlet at skulle finde ud af, hvordan man skal slæbe sin slidte krop fra Berlins bymidte til Schönefeld Lufthavn efter en vild herretur. Derfor tilbyder vi hos PissUp at sørge for jeres lufthavnstransport inde fra Berlin centrum og ud til Schönefeld lufthavn. Derved er I frie for selv at skulle tænke over, hvordan I skal komme derhen.

Slip for stress og jag med offentlig transport

For at være fri for at skulle være ude i lufthavnen tidligere end højst nødvendigt kan privattransport være en nødvendighed. Ved at have en minibus til max 16 personer, der kan køre jer direkte i lufthavnen, er I frie for at skulle tænke over offentlig transport og forholde jer til diverse køreplaner.
Slut med at skulle tage fem forskellige transportmidler for at komme hen til det rigtige sted i tide. Nu kan I nøjes med blot at sætte jer ind i en privat minibus, som fragter jer fra A til B med det samme. Transporten til Berlin centrum er omkring 30 minutter.

Transport fra lufthavnen

Det er selvfølgelig også en mulighed, at I kan blive transporteret fra lufthavnen, når I ankommer til Schönefeld. Her vil en minibus med chauffør holde klar til at fragte jer ude fra lufthavnen og ind til bymidten.
Har I brug for, at vi arrangerer transport begge veje, kan dette også klares. Ved at lade os stå for jeres transport til eller fra lufthavnen, kan I bedre læne jer tilbage og bare nyde jeres tur og alle de fede oplevelser, som I har i vente i Vesteuropas fedeste storby.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor