En lang og vild tur til Berlin er ved at nå slutningen, men det er nu, I kommer I tanke om, at der faktisk ikke er nogen af jer, der har taget stilling til, hvordan I skal komme ud i Schönefeld Lufthavn for at komme hjem. Gode råd er ved at være dyre, så hvad pokker kan man så gøre? Heldigvis står vi hos PissUp klar til at hjælpe jer ud af jeres kvaler.

Book privat lufthavnstransport til eller fra Schönefeld lufthavn

Hos PissUp kan vi tilbyde jer hjælp med en privat lufthavnstransport enten til eller fra Schönefeld lufthavn. Vi sørger for, at der står en privatchauffør klar til jer på den valgte destination, hvis I skal køres ud til lufthavnen i jeres helt egen minibus. Hvis I skal hentes i lufthavnen og køres ind til jeres hotel i centrum, kan vi også sørge for dette. Her vil chaufføren stå klar til at tage imod jer i lufthavnen. Der er 30 minutter til Berlin centrum.

Slip for offentlig transport med en privat chauffør

Der findes næsten ikke noget værre end at skulle sætte sig ind i, hvordan et andet lands offentlige transportsystem fungerer, hvis man har bare en lille smule tømmermænd. Derfor kan det sagtens betale sig at vælge privat lufthavnstransport til Schönefeld Lufthavn, hvis I har brug for at blive fragtet frem og tilbage. Vi kan nemlig også tilbyde at køre jer både til og fra lufthavnen.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor