En polterabend er bare det sjovere, hvis I vælger, at den skal foregå uden for Danmarks rammer. Derfor tilbyder vi hos PissUp også en lang række af aktiviteter, som I kan foretage jer i og omkring Berlin i både dagtimerne og nattetimerne. En af disse aktiviteter er blandt andet en tur på en af Berlins lækreste klubber: Matrix Club.

Spring køen over og hop direkte ind i syndens hule

Med i denne aktivitet er, at I vil blive skrevet på gæstelisten til den attraktive Matrix Club i Berlins centrum. Derved er I fri for at skulle stå i kø, og I kan i stedet gå direkte ind og gøre jer klar til en vild aften. Matrix Club er kendt for at være et af de fedeste steder at gå i byen, og det kommer sig af, at det er klubben, der har de flotteste mennesker og den lækreste sprut.

Drik jer i godt humør

Inkluderet i denne aktivitetspakke får I også noget lækkert at drikke. I vælger selv, hvilken helflaske I vil have. Dertil får i enten to liter sodavand til at blande med eller 6 RedBull, hvis I er mere til de smagfulde energidrikke. Vi skal nok sørge for, at humøret vil blive holdt højt hele aftenen igennem, så I virkelig kan nyde jeres nat ude i byens natteliv.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor