Få en stripper forklædt som brud og tag røven på jeres kammereat. Han vil tænke: Ej, det gjorde jeg ikke…Gjorde jeg? Få hele gruppen med på joken, når I bilder den tømmermandsramte og glemsomme brudgom ind, at han rent faktisk giftede sig med en stripper aftenen før! Top tip – køb noget glitter og put det ud over gommen, mens han sover!

Joken består I, at en stripper dukker op med pas, kuffert, vielsesring og en falsk vielsesattest, mens I er på vej mod lufthavnen, klar til at vende tilbage til den virkelige verden. Hun vil insistere på at skulle med tilbage til Danmark med sin nye mand, og når han begynder at svede, kan I afsløre joken, og den lækre stripper vil udføre et lille stripshow for jer.

Dette er en perfekt måde at tage afsked med Budapest på! En anden populær prank på polterabends er vores falske anholdelse, hvor gommen vil blive arresteret.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor