Går I rundt med en indre drøm om at være popstjerner? Bare tænk på alle de penge, lækre damer og champagne, der kommer med det hårde popstjerneliv.

Vi kan selvfølgelig ikke helt garantere luksus og berømmelse, men I får i hvert fald muligheden for at indspille en sang i et fedt lydstudie - resten må være op til jer! En guide vil samle jer op på hotellet og tage jer til et professionelt lydstudie, hvor I både finder backingband og en lydtekniker, så jeres første single har alle komponenter til at blive et hit. I får en gratis øl for at samle mod til jer inden indspilningen, og når hittet er i hus, kan I fejre på ægte rockstjerne manér med en flaske bobler!

Returtransport er inkluderet i prisen. Denne aktivitet er en perfekt eftermiddagsaktivitet inden en tur i byen. Hvis I ønsker at fortsætte jeres aften på VIP manér, kan I booke vores vilde Partybus med Barguide & Strip.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor