Det er ikke altid nemt at finde de bedste natklubber og barer at feste på i en ny by. Budapest er fyldt med turistfælder, og det kan være svært at finde de fede steder på egen hånd!

Lad vores erfarne guide hjælpe jer til en perfekt start på herreturen og sørg for, at jeres første nat i byen bliver en success! Vores guide vil møde jer ved hotellet og tage jer rundt til et udvalg af barer i byen, efter jeres egne ønsker. Efterfølgende bliver I ført til en af de bedste klubber i byen - igen baseret på, hvilket område og hvilken stemning, I er til.

Vi tager ikke kommission fra barer eller diskoteker, så vores guides giver jer altid upartisk rådgivning for at sikre, at I får præcis, hvad I leder efter. Indgangsprisen til diskoteker og barer er ikke inkluderet, men guiden vil altid fortælle jer prisen, før I bliver taget nogen steder hen. Hvis I ønsker en mere eksklusiv tur rundt i byen, kan I booke vores VIP Natklub, hvor entré, drinks m.m. er inkluderet.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor