Valuta i Budapest

Penge tips

Den nemmeste og bedste måde at få kontanter på i Ungarn er via hæveautomaterne. Der er masser af dem rundt omkring i byen og VISA og MasterCard virker i langt de fleste. 
Du kan også veksle i banker, hos rejseagenter, i shoppingcentre og vekselkontorer (såsom Forex) i butiksområderne. Gebyret er ca. 2 %. Den bedste officielle kurs for både kontanter og rejsechecks fås i bankerne. Vekselboder kan findes overalt i byens centrum, nær togstationer og i mange luksushoteller, men her får du næsten altid en dårligere kurs end i bankerne. Rejsechecks accepteres ikke ret mange steder, og hvis de gør er det til en dårlig kurs, så det bedste er at have lidt kontanter på dig og ellers et hævekort. 
Bankernes åbningstider: Man-Fre 0800-1600. Visse banker har åbent på lørdage. 
Det ungarnske samfund er meget bevidste omkring drikkepenge. Glem aldrig at give lidt ekstra til tjenere og taxachauffører. Byttepengene bør udgøre ca. 10 % af det totale beløb.

Nogle vejledende priser: 
Fast-food måltid: 20 DKK (700 HUF)
Restaurant måltid: 35-55 DKK (1200-1800 HUF)
Taxi: 6 DKK + 5 DKK/kilometer (200 HUF + 160 HUF/kilometer)
Bus/metro billet i Budapest: 3 DKK  (100 HUF)
Brød: 1 kg - 4,5 DKK (150 HUF)

Herretur I Budapest

Oplev en actionfyldt og vild herretur i Budapest med Pissup Rejser. Vælg mellem forskellige fest-pakker som er sammensat til at tilfredstille de forskellige behov vores kunder måtte have.

Klik her for aktiviteter i Budapest