En kombination af fodbold og oppustelige bolde. Det lyder som en underlig kombination – men ikke desto mindre mægtig sjovt. I Hamborg kan I prøve en times bubble fodbold inklusiv baneleje. Det er da lige en idé til en herretur eller polterabend.

Taberne giver øl

Når I nu er afsted for at spille, så kan I lige så godt gøre det til en konkurrence. Og hvad passer bedre end øl til vinderne på sådan en herretur til Hamborg? Det er i hvert fald vores bedste bud. Desuden kan I jo lade op til en bytur i det vilde natteliv senere.

Grin og scor

I bliver udstyret med kæmpe oppustelige bubble bolde. Allerede når I tager udstyret på, bliver det svært at holde masken. I ligner mildest talt en flok badedyr, der slås om bolden. Når I støder ind i hinanden og skal kæmpe om bolden, vil I helt sikkert også bryde ud i latter.

Måske bliver det umuligt at score. Tør I sætte æren på spil? Der vil være 8 bolde, og I skal mindst være 15 mand, så der er også plads til at puste ud på bænken, efter I har trænet lattermusklerne godt igennem. Husk at medbringe eget sportstøj og trænere. Der vil være en dommer, der styrer slagets gang.

Hamborg byder på meget mere

Har I lyst til at prøve flere sjove aktiviteter, har vi hos PissUp et hav af aktiviteter, som I kan lave, mens I er i byen. Desuden er nattelivet vildt – her kan I få alt, I drømmer om. Hvad med et intimt show med lesbiske strippere?

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor