Hvad hvis du bare kunne blive kørt rundt og nyde synet af en flot storby? Bliv transporteret rundt i Hamborg med vores personlige transport.

Bliv transporteret fra A til B

Med vores bytransport kan I blive transporteret mindst 16 mennesker rundt. I kan blive kørt max 20 kilometer. Vores city transport kører jer nemt og bekvemt fra A til B.

Planlæg jeres tur med bytransport

Er I afsted på herretur, hvor I gerne vil prøve en masse spændende aktiviteter, så vil vi gerne tilbyde den service, at I let kan blive transporteret mellem aktiviteterne i indre by i Hamborg. Hvis I for eksempel starter med spisning på en restaurant, så kan vi køre jer videre til stripshow eller andet, I har booket efterfølgende. Der skal minimum være 16 personer med i vores minibus.

Komfortabel minibus

I vores minibus skal I ikke bekymre jer om, hvorvidt I kan få en siddeplads. I vores minibus er der siddepladser til alle, og så sidder man utrolig godt. I skal desuden ikke tænke på køreplaner. Vi kører jer dertil, hvor I ønsker.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor