Forbered jer på et aldeles frækt show. En helt oplagt aktivitet til en herretur eller polterabend. I har nok før set strip – og det var I vilde med. Hvis I vil udforske jeres fantasier lidt mere, så skal dette prøves. Og I kan få meget mere af den slags i Hamborg. Så hvorfor ikke tage afsted? Der følger ikke et forudbestemt sted med, så I kan holde det hjemme på jeres eget værelse, hvis det er muligt.

Elegant og charmerende show

En lækker kvinde, som har det hele skruet ordentligt på, der laver et fortryllende dildoshow. Sætter det ikke liv i fantasien? Vi tilbyder et kunstnerisk show, der bliver udført med elegance og charme.

Demonstration på egen krop

I showet vil værtinden prøve forskellige typer af dildoer – og der er mange. På en legende og forførende måde vil hun demonstrere på egen krop, hvordan dildoerne skal bruges. Showet varer 40 minutter, og det vil føles hurtigt, men så er det godt, at Hamborg har masser af det at byde på.

Hamborg fyldt med frække aktiviteter

I byen kan I også både se stripshow eller kage-stripshow. Så hvis I ikke har fået nok af en omgang dildo show, kan I jo vælge en eller begge af de andre aktiviteter. Og vil man gerne have noget mere action, tilbyder vi også laser-tag med bue og pil eller powerboat action. God herretur!

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor