Fodbold kan de fleste mænd forholde sig til i en eller anden grad. Og selv hvis det ikke er tilfældet, kan alle være med til dette. Selv den bedste spiller vil blive udfordret. Nu kan I prøve hypno-fodbold, hvor I bliver udstyret med såkaldte hypno-briller, som gør det ekstra udfordrende at være fodboldspiller. Til gengæld er det hylende morsomt. Ideelt til en herretur eller polterabend.

Tiden flyver afsted

1 times fodbold kan måske lyde hårdt for jer, der ikke er i form. Men med hypno-fodbold vil tiden flyve afsted. I skal koncentrere jer så meget om at fokusere på bolden og jeres medspiller, at der slet ikke er tid til at se på tiden. Det vil være en dommer, som styrer slagets gang.

Fjollet banankostume til gommen

Hvis ikke I allerede var ved at dø af grin, så skal I se gommen i et dumt banankostume fra et hypno-brille-perspektiv. Det er inkluderet sammen med leje af boldbane og udstyr. Til sidst kan I få et minde med et holdfoto, som også er inkluderet. Det kan I jo indsætte i ramme, når I kommer hjem. Genopliv altså håneretten mange år efter.

Praktisk

I skal selv sørge for at medbringe eget sportstøj – gommen behøver naturligvis ikke, når der er banankostume til ham. I skal minimum være 8 personer til aktiviteten. Og så er det jo oplagt at slutte af med en kasse øl efter en hård træning – ikke mindst på grund af den høje kalorieforbrænding, I har fået ved at grine. Skål!

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor