Kombinationen af en lækker dame og en lækker kage – det er en drømmekombination, som de fleste mænd vil være glade for at få lov til at opleve. Hos PissUp gør vi det nu muligt for jer på jeres polterabend i Hamborg at opleve et vaskeægte kage-stripshow, hvor en lækker stripper vil komme springende ud af en flot lagkage.

Det praktiske

Det er dog vigtigt, at I selv har et sted, hvor det fede kage-stripshow kan foregå, da der ikke er en lokation med i denne aktivitet. Det er også nødvendigt, at I har to personer, som kan gå ind og rulle kagen ind, når først showet skal til at begynde, da stripperen vil sidde inde i kagen.

Selve stripshowet vil vare i cirka en halv time, hvor I vil få alle den lækre strippers vildeste moves at se. Vi lover jer, at I så absolut ikke vil gå skuffede fra aktiviteten.

Giv gommen en overraskelse, han sent vil glemme

En polterabend går tit ud på at ydmyge gommen på diverse måder, men man kan også vælge at være bare en lille smule sød ved ham. Der er i hvert fald stor chance for, at han vil blive rigtig overrasket, når først en lækker stripper kommer hoppende ud af den lækre lagkage smurt ind i flødeskum og andre lækkerier.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor