Lad der gå lidt drengerøv i den og skyd dine venner ned med pile i en lasergame arena. Du har vel på et eller andet tidspunkt haft lyst til at skyde dine venner ned, når de var ret irriterende. Hos PissUp tilbyder vi en fed lokation for laser-tag i Hamborg. Så hvis det skal prøves, så er det et oplagt sted at gøre det. Perfekt til en polterabend.

Væddemål – lad den bedste Robin Hood vinde

Til aktiviteten er der naturligvis sørget for en eventkoordinator, som også er dommer, når spillet sættes i gang. Det skal gå ordentligt til. I får udleveret sikkerhedsbriller og udstyr til laser-tag. Når eventkoordinatoren sætter spillet i gang, har I en time til at få fyret pilene afsted.

Banankostume til brudgommen

Brudgommen må godt blive latterliggjort lidt, inden han er en gift mand. Så der er selvfølgelig et banankostume til ham. Og så kan I grine af det i mange år efter, når der skal tages holdfoto, som også er inkluderet i prisen.

Hamborg med masser af drengerøvsoplevelser

Hvis I bliver nogle dage i Hamborg, kan I få masser af oplevelser, der er velegnet til en herretur. I kan både booke stripshow, dildo show eller komme på tur i Reeperbahn. Her vil byens letpåklædte damer give et fantastisk show, mens I kan nyde et skud alkohol. Alle jeres behov vil blive tilfredsstillet på en tur til Hamborg.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor