Er du til fart, vand og ikke mindst godt selskab? Power Boat Racing tilbyder dig og dine drenge et alternativt afbræk fra storbyens larm og jag. Det ligner en helt ordinær speedbåd – men det er bestemt ikke for sarte sjæle.

Giv den gas på vandet i over en time

Båden er med egen kaptajn, som sørger for, at I kommer sikkert, men hurtigt rundt på vandet. Mere præcist varer aktiviteten 75 minutter, og for alle jer fartdjævle derhjemme bør denne powerbåd være det første, I melder jer til som en del af jeres herretur til Hamborg. I skal være mellem 6-11 personer.

Oplev Hamborg havn fra en anden vinkel

Den store havnefront syd for grænsen har meget at byde på, og det er også her, at powerbåden lægger til. Før I kommer ud på vandet, vil I få redningsveste og instruktioner. Så I skal være der 20 minutter før. Til turen anbefales det, at man har tøj på, der kan tåle at blive vådt (sportstøj anbefalet) – fordi med høj fart, en frisk kaptajn og et par gutter i selvsving kan vand overbord næsten ikke undgås.

Udnyt muligheden for oplevelser på vandet

Tyskland har ikke meget at byde på, når det kommer til vandaktiviteter, men i lige netop Hamborg kan du komme lidt væk fra det flade land og de strukturerede byer. På båden vil der i øvrigt blive serveret en drink til hver af jer – dog ikke alkoholisk, da man skal være helt ædru for at komme med på båden. Der er også mulighed for at bestille BBQ med drinks oven i prisen.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor