Sightseeing på Reeperbahn er en af de oplevelser, du aldrig vil glemme – og tag gerne vennerne med på herretur. Kom med på Reeperbahn Sightseeing tur, som ikke er for sarte sjæle. I den omkring 900 meter lange gade er der pubber, barer og bordeller.

Bliv sømand for en dag

Reeperbahn var tidligere det sted, hvor sømænd festede, når de lagde til kaj i Hamborg. Så I kan nok regne ud, at det er et sted med gang i. På vores tur vil I få rig mulighed for at udforske alle de spændende steder.

Oplagt til en herretur

Hvis I er i Hamborg med familien, er det nok ikke lige den dag, I skal vælge til en tur i Reeperbahn. For med dansen på bordene, letpåklædte kvinder, en boksehal, barer og alkohol vil turen helt klart være henvendt til gutterne. Måske står I og skal arrangere en polterabend, hvilket denne tur vil passe fremragende til.

Fortsæt festen bagefter

Aktiviteten varer 2 timer, og der er en øl og et shot til hver. I skal være mellem 3-20 personer. Har I ikke fået nok alkohol og nok damer, så skulle der intet være i vejen for at feste videre bagefter. En rundvisning i Reeperbahn er alletiders opvarmning.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor