En rigtig herretur involverer sport på den ene eller anden måde, fordi mænd siden tidernes morgen har kæmpet om at være den bedste – og det kan du nu også få lov til. PissUp sender dig og dine kammerater på sportsdag i Hamborg, hvor I kan få lov til udfolde jeres atletiske evner eller mangel på samme.

Forskellige sportsløsninger til alles behov

Alle er ikke lige gode til det hele, og selvom det også er sjovt at se ens kammerater dumme sig på boldbanen, har vi sørget for, at der er lidt af hvert til jeres sportsdag i Hamborg. Spil blandt andet fodboldtennis og høvdingebold og vis, hvem der bestemmer. I har en time til at “lege” i, og I skal være mellem 8-16 personer. Husk eget sportstøj. Vejret bestemmer, om det foregår indendørs eller udendørs.

Sport i første halvleg – øl i anden

Sportsdagen er den perfekte optakt til en aften i byen, fordi hvem elsker ikke en kold øl efter en god omgang fysisk aktivitet? Udfordr hinanden i løbet af dagen og sæt noget på spil. Taberen eller taberne skal måske bunde 10 shots senere på aftenen, og så kan det pludseligt løbe løbsk på den gode måde. Der vil være en eventkoordinator.

Hån dine venner derhjemme: Få taget et holdfoto

For at minde dine drenge om en forhåbentlig legendarisk dag og aften kan du få taget et holdbillede fra sportsdagen. Håneretten er vigtig, og dette er det perfekte værktøj til påmindelse om, hvem der tog sejrene hjem. Der er naturligvis et banankostume til gommen, hvis I er på polterabend.

Husk, at aktiviteterne ikke varer i mere end en time. Selvom man har lidt ølmave, er der altså intet at frygte i forhold til formen.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor