Løft jeres herretur, tøsetræf eller polterabend mod bibelske højder og kollektive grineflip, når I i såkaldte waterballs får mulighed for at gå eller løbe om kap på vandet efter ”hamstermodellen” og som en anden Jesus.

Hver deltager i eventen lukkes inde i en solid plastikbold, der er et par meter i diameter og tillader deltageren at være ovenpå i det våde element. Herefter er kunsten at gå som i en trædemølle – eller et hamsterhjul – og få bolden fremad på vandoverfladen, med mindre I ender med hovedet ned og benene op. Til de nervøse: Der ER snor i boldene og ilt nok.

Vi mødes på Østerbro, hvor I får instruktion i brug af boldene. Herefter er det fuld smadder frem (tilbage, sidelæns eller på hovedet afhængig af veludviklet balancenerve, motoriske færdigheder og latter-gen). Prøv kræfter af med flere plastikbolde med vores bubble-fodbold.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor