Velkommen til Polens største udvalg af vilde våben!

I finder ikke et større udvalg af våben noget andet sted, og med hjælp af tidligere specialstyrker får I den fantastiske mulighed for at prøve dem på egen hånd. Ikke mange skydebaner rundt omkring i verden tilbyder Kalashnikov (AK-47) eller tunge maskingeværer, da særlige tilladelser og faciliteter er påkrævede for at håndtere skudkraften.

Aktiviteten inkluderer et udvalg af våben - 5 opvarmningsskud og 5 konkurrenceskud med 9mm Glock, 25 armbrækkende skud med politi-favoritten Glauberyt, 5 skud med en kraftfuld pump-action shotgun og til sidst 15 nervepirrende skud med Kalashnikov-maskingeværet. Der er naturligvis mulighed for at købe ekstra skud og/eller ekstra våben til nedsat pris på stedet.

Prisen inkluderer returtransport, alt nødvendigt udstyr, engelsktalende våbeninstruktører og ordentligt vedligeholdte våben. Af naturlige årsager skal I være ædru under denne aktivitet.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor