Pissup Rejser

Frederiksberggade 2, 5th Floor 
DK-1459 København K
DK - Denmark 

Tlf: +45 70 27 64 70 

Hvem er Pissup Rejser?

Komplet sikkerhed

Vi er anderledes end alle andre selskaber du nogensinde har rejst med - hovedsageligt fordi vi ser os selv mere som en festarrangør end et rejsebureau. Vi arrangerer herreture, polterabends, sæsonafslutningsrejser, teambuildingarrangementer og meget andet - altsammen med et glimt i øjet. Virksomheden bag Pissup Rejser hedder Wild East Travels ApS og er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1955). Yderligere samarbejder vi med Gouda Rejseforsikring om salg af rejseforsikringer til vores kunder.
Vi samarbejder med det schweiziske rejsebureau Custom Tours GmbH omkring salg af ikke-pakkerejse-arrangementer.

Tilfredshed over hele linjen

Vi har eksisteret i Danmark siden år 2007 og har i årenes løb sendt mange tusinde tilfredse kunder på deres livs herretur eller polterabend. Du finder også jævnlig omtale af vores noget anderledes koncept i TV (bl.a. TV2), radio (P3, P4, The Voice, Skala FM), aviser (JP, Politiken, Ekstra Bladet, Børsen etc.) og blade (f.eks. M!, FDM Motor).

Mange muligheder

Vi giver dig mulighed for at sammensætte din rejse helt fra bunden eller vælge en af vores succesfulde party-pakker. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning kan du selvfølgelig også altid ringe til vores erfarne danske rejsekonsulenter, som gerne designer den bedst mulige rejse til netop jer. I alle vores festbyer har vi vores eget kontor og et serviceminded guideteam som er klar til at hjælpe jer med alle vores mere end 300 vilde aktiviteter og festvenlige hoteller.

Kontakt os!