Du har nu helt selv muligheden for at lege actionhelt sammen med dine venner på en ægte herretur. Bungee-jump er den ultimative mandetest, og du har nu chancen for at vise, at du tør, hvor andre står af.

Overkom din frygt med professionelle instruktører

Uanset hvor stor og muskuløs man end måtte være, er der bare noget adrenalinfremkaldende over at hoppe i dybet – også selvom det sker under stor sikkerhed. Vi har samlet de bedste fagfolk inden for bungee-jumping, så du intet har at frygte. Men tør du nu alligevel? Instruktørerne briefer dig og monterer udstyret på dig, når det er din tur.

Praktiske informationer

Aktiviteten vil tage omkring 4 timer, og vi anbefaler, at der er i hvert fald mindst 3 i gruppen, som er klar på udspringet. En privat minibus kører både til og fra udspringsstedet, hvorfra instruktørerne tager over og guider dig videre. Det er her, mænd bliver til mænd.

Start aftenen med et adrenalinkick

De bedste fester starter med hype og højt humør, og der er intet som et godt adrenalinkick, der bringer dig i festform. Det er kroppens eget rusmiddel, og vi hos PissUp ser frem til at tilbyde dig aftenaktiviteter med øl, strip og alle de andre goder, som Tjekkiet og Prag har at byde på.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor