Lidt træning på din herretur, som kan imponere pigerne? Så er en menneskedreven vandscooter – kaldet en dragebåd – i Prag lige noget for jer!

Lokal guide og professionel instruktør

Måske ligner du et stort spørgsmålstegn, men du bliver alligevel nysgerrig på, hvad denne aktivitet er. Båden er oprindeligt fra oldtidens Kina, og nu kan du altså prøve den af med drengene. Turen foregår med en lokal guide samt instruktør, der hjælper jer i gang.

2 timers roning inklusiv drikkevarer og udstyr

Turen varer godt og vel 2 timer, og selvom man er en flok rigtige mænd afsted, skal sikkerheden naturligvis være en prioritet. I får sikkerhedsudstyr på, og dette skal instruktøren nok også hjælpe med. Som en del af prisen vil der også være én øl eller én ikke-alkoholisk drik til hver person. Er aktiviteten en del af en polterabend eller lignende, skal I dog naturligvis have en øl. Det er jo Tjekkiet, vi befinder os i!

Vis de store overarme frem i byen

Har du svært ved at se idéen med denne aktivitet, så kan du jo tænke på, hvordan dine overarme vil se ud efter sådan en omgang roning på Vltava-floden. Kroppen får et godt pump, og meget belejligt inkluderer turen også rundfart med offentlig transport, til når I skal ud og gøre byen usikker efterfølgende.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor