Ferrari er et af verdens mest ikoniske bilmærker – og det er det en grund til. Som en del af jeres herretur til Prag kan I prøvekøre en ægte rød Ferrari og indfri alle de drengedrømme, I måtte have.

Kør i en Ferrari F458 Italia gennem Prags gader

Med en topfart på 320 km/t, næsten 600 hestekræfter og fra 0-100 på 3 sekunder er der ikke mange, der kan tæmme dette italienske bæst af en maskine. Men du kan nu gøre forsøget. I får bilen i intet mindre end 4 timer. Selvom du måske aldrig kommer til at eje en selv, kan du nu krydse Ferrari-kørsel af på din bucket-liste.

Overrask jeres ven til polterabend

Det er den sidste tur, I har sammen, hvor jeres ven ikke er en gift mand. Så det skal fejres med et brag. Og der er jo noget med mænd og biler. Men ikke bare mænd og biler – for hvad med mænd og en Ferrari? Det må da være den ultimative drøm. Giv din ven det, han fortjener. Sit livs drøm, som den kommende kone aldrig vil kunne forstå. Og måske er I også heldige at få en tur.

Vi lever kun én gang

Ja, måske tænker du, at det vil være ret omkostningsrigt med en Ferrari. Men tænk på det, du får ud af det: Et kæmpe sus i maven og et uforglemmeligt minde. Samtidig er I på tur til Prag, hvor det er forholdsvist billigt at leve. Kørsel til og fra stedet samt guide er inkluderet i prisen.

Hvad venter I på?

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor