Endnu en af de fede aktiviteter, som I kan hygge jer med, når I er på herretur til Prag, er en tur ud at køre i minitanks i terræn. Her kan I få lov til at udleve drengedrømmen med at lege en ægte soldat, som kan få lov til at køre i en vaskeægte tank.

Om aktiviteten

Denne aktivitet foregår ved, at en lokal guide kommer forbi og henter jer i Prags centrum og tager jer med offentlig transport ud til terrænet. I skal være 8 personer. Her vil I blive mødt af en instruktør, som vil give jer en 5 minutters briefing i, hvordan man kører en minitank, hvorefter I vil blive sluppet fri i terrænet og har 15 minutter til at køre rundt i.

Der er afsat to timer til aktiviteten. Til slut vil der blive uddelt certifikater til jer, og der vil selvfølgelig også blive taget et ømt holdbillede af jer alle.

Kun det bedste udstyr

Inden fornøjelsen går i gang, vil I naturligvis blive udstyret med det rigtige udstyr, som skal til for at klare aktiviteten. I vil få udleveret et par overalls og en hjelm, som I skal bære under hele øvelsen. Denne aktivitet er den perfekte måde at bruge noget tid uden for byen på, sådan at I kan gøre jer godt klar til en vild aften i byens natteliv senere.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor