Du kender det, når du går ind på et diskotek, og din vens tænder eller andet hvidt lyser op. Det har en vild effekt. Den oplevelse kan du faktisk få, når du skal spille minigolf nu. Og det er selvfølgelig med øl og pizza efter eget valg.

Start aftenen med drengehygge i form af golf

Jeres herretur skal starte et sted, og hvorfor ikke gøre det på en minigolfbane i mørke oplyst af kraftige neonfarver? I skal være 5 mand til minigolf. I spiller 18 huller, og jo skarpere I er, jo hurtigere kan I komme ind og få øl og pizza, der er inkluderet i prisen. Der er ingen tidsbegrænsning på aktiviteten – I er færdige, når I har gået 18 huller. Men for de fleste vil det vare omkring 3 timer, hvis I ønsker en fornemmelse omkring tiden.

Lad op til festen med en let aktivitet

Guiden henter jer ved lejligheden og tager jer til stedet. Tidsrummet er lige omkring aftensmadtid, så I efter golfturen kan tage direkte i byen veltilpas efter pizza med øl. Som en del af pakken er der også gratis brug af offentlig transport, og I har herefter frie tøjler til at gøre, hvad der passer jer.

Prags natteliv – oplev ekstraordinære øl og damer

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Prag er mere kendt for bajer og søde tøser end neon minigolf, men nu har du om ikke andet muligheden for at kombinere mad, golf og fest i én pakke.

Mangler du inspiration til, hvad du kan lave efter minigolf, har vi et stort udvalg af aktiviteter, der i mange tilfælde involverer letpåklædte kvinder og gode drinks og øl.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor