Har du nogensinde haft en fantasi om, at der står en sexet kvinde i vejkanten, der enten ønsker at få et lift, få hjælp til sin cykel eller lignende? Mon ikke du så har den fantasi nu.

Hjælpen er på vej

Forestil dig, at I er i en limo, og pludselig står der en letpåklædt kvinde ved vejkanten, der vifter jer ind til siden. Hun vil have en tur. Da I opdager hende, smiler I alle. Der bliver pludselig meget varmt i bilen. I kører ind til siden for at hjælpe. I er jo nogle gentlemen.

Som i en amerikansk film

I amerikanske komediefilm – eller det der er frækkere – kan du sikkert genkende denne scene. Pigen siger ja til at få et lift. Da hun kommer ind i bilen, tænder I for radioen, og så begynder hun ellers at smide tøjet lige så stille. Tænk, hvis det kunne blive virkelighed. Det kan det faktisk. Og i bilen er der tilfældigvis en flaske bobler, der egner sig til lejligheden …

Den er god nok – hun venter på jer

Turen varer en time cirka, og i løbet af denne tur skal hun samles op et sted, som der guides til. Så du skal ikke være bange for at betale for en fræk blaffer uden så at kunne finde hende. Biler, blaffere og bajere. Gør jeres tur til Prag til en rigtig herretur.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor