Kom ud og skyd med ægte håndvåben og shotguns med denne vilde aktivitet! Find ud af hvem gruppens bedste skytte er med professionel instruktion fra selveste Rambo (jeps, det hedder han)!

Den indendørs skydebane ligger centralt i byen. Når I ankommer, vil I først se en engelsk instruktionsvideo samt lære den nødvendige sikkerhed og procedure, før det går løs. Herefter vil I, 3 personer ad gangen, gå ind på skydebanen og affyre de vilde våben med direkte assistance fra Rambo og andre engelsktalende instruktører.

I får 10 skud hver med en Ruger KMKG78 22 caliber, 10 skud med en Czech CZ 83 Browning 7.65 caliber og 10 skud med en Glock 9mm. Derudover får I 3 skud hver med en Remington 870 Express shotgun.

Aktiviteten kan tidligst starte kl. 14. Det er en af vores mest populære aktiviteter, så book allerede i dag! Husk man skal være ædru og have ID med (så de kan se, I ikke er superspioner).

Book også vores Paintball, hvis I har lyst til at skyde lidt løs på hinanden.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor