En oplevelse som enhver sportsfan ikke kan leve foruden! Det er fodbold som dengang 'in the good ol' days' med ståpladser og passionerede fans.

Prag er hjemby for hele fire 1. divisionsfodboldklubber: Sparta, Slavia, Bohemians og Zizkov, så hver weekend i sæsonen er der mulighed for at se mindst én topfodboldkamp i Prag. 

Hvis I for underholdningens skyld gerne vil se et 'mindre godt' hold, er der også 2. divisionsholdet Prague Bohemians, som har en London-bus parkeret i deres område. 

Der er 30 kampe i sæsonen, inddelt i en efterårssæson fra august til midt november og en forårssæson fra midt februar til slutningen af maj. Kickoff er som regel lørdag omkring klokken 17. Det sker, som i Danmark, at kampen kan blive flyttet i sidste øjeblik som følge af TV-transmissioner eller europæiske kampe. I så fald vil vi finde en anden kamp til jer eller returnere pengene. Hvis I vil spare lidt på pengene, kan I i stedet booke en Middag på Sportsbar og se kampen der.  

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor