Arrester jeres kammerat! Overrask brudgommen med denne falske anholdelse, som hurtigt tager en fræk drejning!

Mens I fulder jer på en god bar i Warszawa, vil en super fit narkobetjent pludselig dukke op. Betjenten vil begynde at eftersøge jer. Hun finder naturligvis en mistænkelig pose med noget hvidt pulver på den kommende brudgom. Hun smider ham i håndjern og tager ham med til den lokale ‘politistation’. Se ham ryste i bukserne, når han tror han skal en tur i polsk fængsel.

I mellemtiden vil jeres lokale guide føre resten af jer til den specificerede lokation, hvor I vil overraske gommen. Han tror, han kommer ind på politistationen, men åbner i virkeligheden døren til jer. Den sexede politibetjent giver herefter et lækkert show, og vi garanterer, at den stakkels gom hurtigt vil tilgive jer! Strip er jo en god måde at få sagt undskyld.

Det her er den ultimative prank og I vil helt sikkert kunne snakke om det mange år frem. Gommen glemmer det i al fald aldrig!

Den sexede politibetjent kan for eksempel komme og overraske jer, mens I er på Pubcrawl.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor