Prøv den ultimative off-road oplevelse i Warszawa! Her får I hele 3 aktiviteter i én, når I kører både den professionelle terrængående crosser og 4-hjulstrækkeren på Warszawas udfordrende bane og afslutter med et brag, når I efterfølgende skyder med luftgevær.

Under instruktørernes overvågning kører I både den hævede 4-hjuls off-road maskine og den fede crosser rundt på banen, som er fuld af udfordringer. I vil lære at klare forskellige forhindringer undervejs på banen, når I skal navigere, gennemføre svære vejforhindringer og trække maskinerne op af mudderet. I 4-hjulstrækkeren vil I typisk være 3-4 mand per bil plus en instruktør.

Alt udstyr er inkluderet - også skydekonkurrencen med luftgevær til sidst. Dette er den ultimative aktivitet til en herretur, og efter aktiviteterne kan I nyde buffet med grill, to øl per person og sodavand.

  • Kan du lide hvad du ser? Få et tilbud ved at udfylde formularen herunder, eller sammensæt din egen weekend ved at klikke på "skræddersy din tur" ovenfor