Herretur til Amsterdam

Aktiviteter i Amsterdam

Aktiviteter i Amsterdam

Filters Activities

Se vores 86 mest populære aktiviteter i Amsterdam

label

Vores anbefalede aktiviteter i Amsterdam

Vil du gerne opleve en masse, men ønsker ikke at tilbringe 2 dage på en kedelig bar, som du til hver en tid kan gøre derhjemme på den lokale pub. Det eneste du behøver, er en Hummer limo med strippere, kaffebarer, biler med fart over feltet og lokal viden om Red Light District. Jo flere polterabend-aktiviteter du laver, jo mere mindeværdig bliver din weekend i Amsterdam.

Vi ved alle, hvor afslappet et sted Amsterdam kan være, hvilket også gør det muligt at opdage uendelige spændende og sjove ting under polterabenden. Vores favorit (vi var de første til at tilbyde dette) er Pissup Smølfen! En dværg, klædt som ud som smølf, kædet sammen med gommen i et par timer.

Aktiviteter til polterabend i Amsterdam - paintball - Pissup

Hvordan fungerer det

Med så mange muligheder, har vi opdelt aktiviteterne i forskellige sektioner. Vælg hvilken kategori du er interesseret i, og klik derefter på billedet med den aktivitet, der interesserer dig mest. Her finder du flere detaljerede oplysninger om aktiviteten, om hvad der er inkluderet, og om det er muligt at tilføje flere.

Finder du den aktivitet, du bedst kan lide? Klik på knappen "Tilføj" og følg vejledningen på skærmen. Du behøver ikke bekymre dig, du binder dig ikke til noget. Når du har foretaget en uforpligtende reservation med os, giver det os mulighed for at sikre, at de aktiviteter, du ønsker, er tilgængelige, når du ønsker det.

For meget besvær?

Lyder det stadig som om det kræver for meget tid eller for meget besvær, end du har brug for lige nu? Intet problem, vi har gjort det nemt for dig! Vi har lavet nogle pakker så du bare kan vælge den pakke som passer bedst til dit budget. Der tager kun få minutter, før vi sender dig et tilbud.

Pakkerejser