Herretur til Barcelon

Aktiviteter i Barcelona

Aktiviteter i Barcelona

Filters Activities

Se vores 21 mest populære aktiviteter i Barcelona

label

Aktiviteter i Barcelona – Pissup anbefaler

Oplev den berømte fiesta! Barcelona tilbyder både klassiske og unikke polterabends, fra indendørs go-karting til dværgstrip. Dette er gommens sidste chance for virkelig at nyde en weekend med gutterne - i et stykke tid! - så spild den ikke ved bare at sidde på en kedelig bar... Få lidt appetit til en fantastisk aften i byen!

Barcelona wakeboarding - Pissup

Barcelonas skøre og sjove aktiviteter

Barcelona er et af de få gode destinationer for polterabend som har en strand ved havet, hvilket tilføjer en helt ny twist, med muligheder, til for eksempel at prøve wakeboarding, ude på vandet. Det tilbyder også nogle unikke pranks, som en dværgstripper eller hvad med en tur til sexklubben Bagdad, hvor du får dig nogle meget sexede shows. Her er der er ingen undskyldning for at din weekend, ikke kommer til at være en som du vil huske resten af livet.

Som med alle Pissup-destinationer, hvis du har problemer med at finde den aktivitet du ønsker, skal du bare give os en forespørgsel, og vi vil gøre vores yderste for at få det til at ske.

Hvordan fungerer det?

Vi har inddelt aktiviteterne i sektioner for at hjælpe dig med at finde lige det du har brug for. Vælg hvilken kategori du er interesseret i, og klik derefter på billedet af den aktivitet, der interesserer dig mest. Her finder du mere detaljerede oplysninger om aktiviteten, om hvad der er inkluderet, og om det er muligt at tilføje flere.

Har du fundet en aktivitet, du kan lide? Klik på knappen "Tilføj" og følg vejledningen på skærmen. Du behøver ikke bekymre dig, da du ikke forpligter dig til noget. Når du bestiller uden forpligtelser, giver det os mulighed for at sikre, at de aktiviteter, du har anmodet om, er tilgængelige, når du ønsker det.

Tager det alt for lang tid?

Vi forstår godt, at du sandsynligvis foretager en hurtig søgning i løbet af din frokostpause eller mere sandsynligt, vil du måske passe på at din bedre halvdel ikke er til stede, når du forsøger at finde noget at lave til polterabenden. Vi forstår også, at du måske ikke har tid til at sidde og rulle og klikke rundt for at læse om alle de forskellige aktiviteter og destinationer, vi tilbyder. Derfor har vi har sammensat nogle pakker, så du kun skal vælge den pakke der passer bedst til dig og dit budget. Det tager kun et par minutter, før vi sender dig et tilbud.

Pakkerejser