shutterstock_314117471
Barcelona

Rock Star Pakken

Tjek tilgængelighed
 

Rock Star Pakken

Pris fra
kr1255 pp

Spacious modern apartments in Barcelona, 2 nat/nætter

Tjek tilgængelighed
Rediger pakke

Inkluderet

  • 3 star hotel in Barcelona
  • Chrysler C-300 Limo Transfer
  • Fest-Katamaranen
  • Transport Til Lufthavnen
  • Tur i Nattelivet Med Entre På Beach Club
  • Program

  • Overnatning

Fredag

Chrysler C-300 Limo Transfer

Chrysler C-300 Limo Transfer

Start ferien i Barcelona som ægte rockstars i jeres helt egen limousine! Vores guide vil hente jer i lufthavnen og bringe jer hen til limoen.
Fest-Katamaranen

Fest-Katamaranen

En festbåd på midten af Middelhavet! Så behøver vi vist ikke at sige mere! Vores guide tager jer med til havnen i Barcelona, hvor I hopper ombord på e

Detaljer

Den ultimative drengerøvspakke indeholder det ypperste af, hvad Barcelona kan tilbyde. Chrysler C-300 limousine, katamaran cruise og strip under solrig himmel er blandt andet hvad denne weekend har at byde på. Så når der skal skulkes fra pligterne med stil er denne drengerøvstur måden at gøre det på.

Denne ultimative og uforglemmelige oplevelse i Barcelona starter med at du og gutterne bliver hentet i lufthavnen i en Chrysler C-300 limo. Her kører vores chauffør jer til det 4 stjernede hotel imens i nyder champagne.

Rejsen inkluderer en 3 timer cruise på en festlig katamaran der glider let over det solrige middelhav, hvor der vil være fri afbenyttelse af både øl og sangria. Middelhavet har altid været et hav rigt på historie og myter - så der bør være chancer for at støde på både havfruer og jomfruer.

Senere tager vi ud i byen og besøger Barcelonas bedste barer og diskoteker, hvor vi har sørget for fri entre og masser af shots.

Når i har afsluttet dette festorgie sørger vores guide for at få jer transporteret sikkert i lufthavnen, så i kan komme veltilfredse tilbage.

 

Din indkvartering

Spacious modern apartments in Barcelona

For at se endelige priser, klik "tjek tilgængelighed" og herefter "se priser"
Spacious modern apartments in Barcelona Image

These apartments are ideally located in the historic city centre of Barcelona. That means close to the sights...and staggering distance from the pubs and bars! All apartments are fully equipped with a bedroom, living room, kitchen and bathroom. Some also have a balcony. If you don't fancy a hotel, want your own space close to the action...then this apartment is the ideal choice!

Detaljer
Upgrade

Barcelona upgrade options

De bedste polterabender i Europa siden 2001

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked