Berlin Dirty Harry-skydning image

Dirty Harry-skydning i Berlin

Dirty Harry-skydning i Berlin

Inkluderet

  • 10 skud: revolver Smith & Wesson model 686 cal. 357 magnum
  • 5 skud: revolver Smith & Wesson model 629 cal. 44 magnum
  • Kort briefing
  • Instruktør
Dagsaktivitet
  • Overblik

Hvilken mand har ikke drømt om at få lov til at skyde med en magnum pistol? Nu har i muligheden for at komme ud og prøve en rigtig Dirty Harry skydesession på jeres herretur til Berlin takket være PissUp. Vi sørger for at arrangere det fedeste event til jer, hvor I kan få lov til at udleve jeres vildeste drengerøvsdrømme med helt rigtige magnum pistoler – både en .44 og en .357.

Sikkerhedsinstrukser, der skal følges

Eftersom der her er tale om en begivenhed med fuldstændigt ægte våben, er det også meget vigtigt, at der ikke bliver lempet på sikkerheden på noget tidspunkt. Derfor er det vigtigt, at I allesammen møder op pinligt ædru, og at I har en eller anden form for billed-ID med, så vi kan være sikre på, at alle er inden for aldersgrænsen. Derudover kommer der til at være en instruktør, som giver jer en briefing af, hvordan de to forskellige pistoler fungerer, så de håndteres korrekt.

Perfekt arrangement til en polterabend

Dirty Harry skydning er det perfekte arrangement til en polterabend i Berlin, hvor den virkelig står på mandehørm. Når I er færdige med 1 times skydning, vil I kunne fortsætte resten af jeres tur rundt i byens gader, hvor der både er fyldt med lækre damer og fede natklubber, der bare venter på jeres besøg. Hos PissUp kan vi selvfølgelig også hjælpe jer med at arrangere flere af disse aktiviteter.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked