Berlin Festbussen (Cabriolet) image

Festbussen (Cabriolet) i Berlin

Festbussen (Cabriolet) i Berlin

Inkluderet

  • 2 timers kørsel gennem Berlin
  • Festbus (med bar, toilet, anlæg, mikrofon, 3 LCD skærme, kaffemaskine)
  • Chauffør
  • Bartender
Dagsaktivitet
  • Overblik

Alle ombord på den caribiske cabriolet-bus – spark en tropisk fest igang på hjul!

Så kører festbussen igen! Måske kender I de her busser – man har måske set dem i København før. De kører rundt på vejene og man kan høre bassen og se alle lysene derinde sammen med festglade mennsker i højt humør. Festbussen er en super måde at starte en fed aften i Berlin. Byen er kendt for sit vilde natteliv og det kan helt sikkert betale sig at varme op inden man rammer klubberne.

Kør gennem Berlin i en fantastisk festbus i 2 timer. Denne festbus er fyldt med masser af funktioner, herunder: en bar med bartender, toilet, musikanlæg, mikrofon, AUX-forbindelse, 3 LCD-skærme, kaffemaskine).

Dette er virkelig en fest på hjul - og en god måde at starte jeres aften på. Hvis I vil tilføje en stripper, har vi også "Festbus med Strip" - nyd alt det sjovt ved en stripklub på jeres egen bus!

Hvad får I

I får en 2 timers tur gennem Berlin i en fantastisk carbiolet-festbus. Der vil være en bar/bartender om bord, mens I kører. I får hver 2 øl per person som en del af aftalen!

Bemærk venligst: Denne bustur har en minimum-gruppestørrelse på 12 personer og maximum 26. For eventuelt en større eller mindre: Kontakt os for yderligere detaljer, og vi vil gøre vores bedste for at finde den aktivitet der passer bedst til jer!

Aktivitets-kombinations-ideer

Denne caribiske cabriolet-bus er en stor før-fest-aktivitet. Men hvis I virkelig vil have udholdenhed for natten fremad, skal I spise! Så hvorfor ikke bestille vores Steak and Beers. Det er præcis hvad det er. En bøf-middag plus 2 øl!

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked