Berlin Natklub med VIP-bord og flasker image

Natklub med VIP-bord og flasker i Berlin

Natklub med VIP-bord og flasker i Berlin

Inkluderet

  • Adgang via gæstelisten
  • Spring køen over
  • VIP bord
  • 2 flasker vodka (hver 1 liter)
  • 2 liter sodavand
nightlife
  • Overblik

En herretur til Berlin er ikke fuldendt uden en rigtig god tur i byen! Byen er kendt for sit vilde natteliv, hvor sprutten flyder i stride strømme, og hvor damerne har det med at være ekstra kælne. Ved at booke en VIP-tur på natklub gennem PissUp lover vi jer, at I vil få en aften, som I sent vil glemme.

Spring køen over og bliv behandlet som en rockstjerne

Når først I ankommer til en af de bedste natklubber i Berlin, vil I kunne opleve en ægte rockstar-behandling. I vil kunne springe køen over og træde direkte ind på klubben, hvor et bord vil være reserveret til jer i ægte VIP-stil.

Drik jer stive i det bedste sprut

En rigtig VIP-aften er ikke fuldendt uden noget af det lækreste sprut. Der vil til festlighederne være 2 flasker vodka, som hver indeholder 1 liter, når I ankommer. Derudover vil der være 2 liter sodavand at blande med, hvis ren vodka måske er lige hårdt nok.

Skab den vildeste herretur nogensinde

Hvis ikke en VIP-aften i byen er nok for jer, kan I vælge at booke hele jeres tur igennem PissUp. Vi har mange forskellige typer af arrangementer, som kan være med til at skabe rammerne om en helt fantastisk og vild tur for jer. Vi anbefaler dog som minimum én aften på natklub med det hele serveret for jer.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked