Partybus Berlin

Tur i Festbussen i Berlin

Tur i Festbussen i Berlin

Inkluderet

  • 2 timers tur rundt i Berlin ombord på festbussen
  • Bartender/kontantbar ombord
nightlife
  • Overblik

Festbus i Berlin - den ultimative fest på hjul!!!

Stig ombord på den eneste bus i byen, der har en masse af sprut, der har plads (til dig ... og strippere!) Og fyre op for musikken.

Bussen er indrettet med sand og palmer, og dette mobile tropiske paradis må I ikke gå glip af! Vores indbyggede kontantbar gør det muligt for drikkevarerene at flyde, mens I nyder en sexet dans fra en af vores smukke strippere. Hendes stripshow vil helt sikkert vække hele jeres gruppe.

Hvad vil I få

Festbusturen gennem Berlin vil vare i 2 timer. Der vil være en bar/bartender ombord. I får hver især 2 øl pr. person, er inkluderet.

Bemærk venligst: Minimumsreservationen for denne aktivitet er 12 personer, og maksimumsbeløbet er 26 personer.

Dette er virkelig en fantastisk og unik måde at opleve byen når I er på [polterabendweekend i Berlin] (https://www.pissup.com/berlin-stag-do/). Og I får virkelig noget for pengene. Festbus-oplevelsen i Berlin varer i to timer, og vi vil sætte gruppen af på et forudbestemt sted.

Aktivitets-kombinations-ideer

Som opvarmning til festen, hvorfor ikke bestille vores Schnitzel & strip aktivitet? Konceptet er simpelt, men fantastisk. Nyd en lækker bøfmiddag... efterfulgt af et stripshow!

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked