two hot girls in club vip room with drinks SHT
Bratislava

Rejs som en rockstar

Tjek tilgængelighed

Rejs som en rockstar

Pris fra
kr2239 pp

Centrally located brightly decorated Hostel, 2 nat/nætter

Tjek tilgængelighed
Rediger pakke

Inkluderet

  • Luksus Overnatning Bratislava
  • AK-47 Extrem Skydning
  • Bøf & Bryster
  • VIP Erotisk Aften
  • Hummer Limo
  • Envejstransport - Pakke
  • Partyslava Nat
  • Program

  • Overnatning

  • Galleri

Fredag

AK-47 Extrem Skydning

AK-47 Extrem Skydning

Book vores vilde skydepakke og prøv kræfter med bl.a. AK-47. Andre rifler, revolvere og submachine guns er også med i pakken. Bang, bang!
Bøf & Bryster

Bøf & Bryster

Bøf & Bryster er Pissups signatur-aktivitet, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Det er vel en tradition med bøf, øl og bryster på en herretur!

Lørdag

VIP Erotisk Aften

VIP Erotisk Aften

Denne veletablerede stripklub tager som regel ikke imod større bookings fra herreture og folk på polterabend, men som altid redder Pissup dagen! 
Hummer Limo

Hummer Limo

Forkæl jer selv med en ægte VIP lufthavnstransfer, eller en tur rundt i byen i Bratislavas største limo! Mærk og nyd alle de misundelige blikke.
Envejstransport - Pakke

Envejstransport - Pakke

Envejstransport fra lufthavn til hotel eller hotel til lufthavn - til pakkerejser
Partyslava Nat

Partyslava Nat

Vores Partyslava aften byder på en oplevelse ud over det sædvanlige i Brastislavas vilde natteliv! I får prøvet lidt af det hele på denne aften, hvor

Detaljer

Big playah-action præget tur med både limo, strip og geværer! Her får den ægte rockstar en weekend hvor der ikke er sparet på noget.

Vi starter med at samle jer op i lufthavnen i en ægte rockstar Hummer-limousine, hvor der bydes på boblevand og strip på turen ind til jeres hotel. Udover en guidet tur med fri entre på stripklub, pub og diskotek byder vi også på erotisk aften Deluxe. Her får i VIP adgang og bordreservationer samt champagne og til at holde jer med selskab vil der være topløse dansere, så vær klar til en uforglemmelig rockstar aften.

Samtidigt sørger vi for middags reservation hvor i skal ud og nyde et måltid under vores populære Bøf og Bryster events, hvilket betyder at der ved siden af måltidet vil blive serveret et stykke med strip.

Da alle ture i byen handler om at kunne skyde lige når der trækkes på aftrækkeren inviterer vi jer dagen efter ud for at skyde med blandt andet AK-47. Her vil en professionel instruktør træne jer i jeres skydefærdigheder.

Når denne oplevelsesspækkede weekend er overstået vil vores guide sørge for transport til lufthavnen, så vi er sikre på i komme veltilfredse og sikkert hjem.

Din indkvartering

Centrally located brightly decorated Hostel

For at se endelige priser, klik "tjek tilgængelighed" og herefter "se priser"
Centrally located brightly decorated Hostel Image

The hostel is situated beneath the iconic Bratislava castle, only a few steps away from the old town - and that means all the sights...and the bars! It offers modern and spacious rooms. Some, but not all, rooms feature private bathrooms. Book this to get a great value for your money...you'll have more money left for beer!

Detaljer
Upgrade

Bratislava upgrade options

Bemærk: De viste billeder er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøjagtige

De bedste polterabender i Europa siden 2001

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked