Herretur til Budapest

Aktiviteter i Budapest

Aktiviteter i Budapest

Filters Activities

Se vores 59 mest populære aktiviteter i Budapest

label

Herreturs Aktiviteter i Budapest

Nyd en fed herretur i Budapest, hvor I kan forvente en overflod af modelsmukke kvinder og billig sprut. Vi tilbyder en række vilde oplevelser i byen, hvor vi samarbejder med alle de bedste udbydere – så lad os sørge for planlægningen, mens I slapper af med en øl i hånden.

Budapest action aktiviteter til drengetur

Aktiviteter i Budapest til jeres herretur

Budapest er et populært valg for herreture og polterabender, da barerne er billige, og kvinderne er smukke, men byen byder på meget mere end blot en vild bytur! Pissup har mange års erfaring i byen, og vi tilbyder derfor et kæmpe udvalg af aktiviteter fra de bedste udbydere. Vores aktiviteter er perfekte som polterabend idéer, hvor vi har sørget for alt det praktiske, så I blot skal stå og op tage tøj på – det er lige til at overskue, hvis I er ramte af tømmermænd.

For de modige kan vi tilbyde masser af vild action, hvor I for eksempel kan få mulighed for at besøge Budapests fede skydebane og prøve kræfter med en AK47 i vores Ultimative Skydepakke eller få ram på hinanden med Hardball Krig. Hvis I ønsker at brænde lidt energi af (og svede tømmermændene ud), kan I prøve det vilde Caving, hvor I bevæger jer gennem 30 kilometer underjordiske huler eller I er måske til lidt mere fart over feltet, så prøv vores Bobslæde Øl og Burger aktivitet, hvor I blot skal læne jer tilbage og suse gennem banen. Derefter kan I nyde nogle kolde øl og lidt mad. En anderledes men mega sjov fart-oplevelse, hvis I spørger os!

Mange af vores aktiviteter kan kombineres med nogle lækre damer, og vi samarbejder med en række seriøst hotte strippere, som kan sætte gang i hver en fest. Prøv eksempelvis at blive vækket med Fræk Roomservice, hvor 2 ungarnske skønheder vil udføre et lesbisk show for jer.

Hvordan fungerer det?

Vi har fundet et hav af de fedeste aktiviteter i byen og opdelt dem i flere sektioner, så du frit kan browse rundt. Du kan blot klikke på den aktivitet, du synes om for at finde ud af, hvad den indeholder. Når du har fundet de aktiviteter, du vil have, klikker du blot på ‘bestil nu’ knappen og følger instruktionerne. Bare rolig – du binder dig ikke til noget med det samme, du sikrer dig blot, at aktiviteterne er tilgængelige på de valgte datoer.

Hvis du synes, der mangler noget, kan du bare kontakte os, og så vil vi forsøge at finde det for dig! Hvis det hele virker lidt for uoverskueligt, kan du prøve en af vores Rejsepakker i stedet.

Pakkerejser