Budapest Privat Barguide & VIP Strip image

Privat Barguide & VIP Strip i Budapest

Privat Barguide & VIP Strip i Budapest

Inkluderet

  • Gratis VIP indgang til den bedste stripklub
  • Gratis VIP rum i stripklubben
  • Nummer 2 drink er gratis i stripklubben
  • Scene-stripshow for gommen i VIP rummet
  • Minimum 4 timer
  • 1 lokal Pissup-guide til 12 personer
Anbefalet
natteliv
  • Overblik

Barguide & VIP-Stripklub i Budapest - lad os tage jer til det bedst af det bedste i Ungarns hovedstad!

Lokal viden er noget vi ved Pissup er bedst til. Vi sørger derfor for, at I undgår overvurderede turistfælder med alt for høje priser og dårlig kvalitet med vores barguide.

Vores guide vil skræddersy jeres aften baseret på den type steder, I ønsker at besøge. Vi kan tage jer med til støvede kommunistiske pubber, de fedeste og hotteste steder og til en af de bedste stripklubber i Budapest.

Lokalkendskab er vældigt anvendeligt i en vild by som Budapest, og hvis I snupper en bytur med vores lokale guide, er I sikre på at undgå at blive snørret eller ramme barer, som er det rene l*rt!

Hvordan fungerer det

Jeres guide vil følge jer hele aftenen til alle de steder, I ønsker at besøge - lige fra støvede kommunist pubs til de fedeste natklubber, og med i prisen får I desuden adgang til Budapests allerbedste stripklub, så I kan slutte aftenen i stil! På den populære stripklub kan I forvente de frækkeste strippere i byen, og I får VIP-indgang, privatrum, privatshow for én i gruppen samt drink nummer 2 på husets regning.

Bemærk Vi tager ikke imod kommission fra nogen steder, og al rådgivning fra guides er 100% uafhængig. Senest start på denne aktivitet er kl. 22. IKKE TILGÆNGELIG søndag, mandag og tirsdag.

Spar på batterierne ved aftenens festligheder og kombiner denne aktivitet med en afslappende dag i spa, inden den vilde nat i byen!

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked