Shower Stripshow I Budapest | Pissup Stag Dos

Shower Stripshow i Budapest

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Shower Stripshow i Budapest

Inkluderet
  • 10 min. Showershow
  • 1 omgang Fadøl
  • Bordreservation
  • Gratis adgang
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Night Life
Strip Club Entry

Snart Bliver Det Vådt og Vildt!

Et stripshow med et twist. Se en drivende våd ungarsk babe vaske sig lige foran dine øjne i en lækker stripklub lige i hjertet af Budapest. Jo da, stripklubber er alle tiders, men hvorfor betale for det som alle andre får, når i I drenge kan få jeres helt egen frække overraskelse? At se en sexet dame tage et bad er alle mænds fantasi, især i deres yngre år. Dråberne af vand der langsomt drypper fra hendes krop mens hun skrubber sine bryster. Nu er tiden kommet til at udleve den fantasi, og se det med dine egne øjne, uden at en eller anden mobil enhed fungerer som mellemmand.

Hvad Du Kan Forvente

En af vores guides tager sig af jeres selskab under hele aktiviteten. I mødes på et udvalgt sted i bymidten, og guiden tager jer med til stripklubben, hvor alt det frække sker.

Når I ankommer til klubben vil hvert medlem af gruppen få serveret en iskold ungarsk øl, så I kan komme i den rette stemning. Du ville vel heller ikke tage i biografen uden at købe popcorn? Selvfølgelig ikke, så derfor vil du vel heller ikke tage på stripklub uden at nyde en kold øl?

Jeres gruppe vil have en bordreservation, og gratis entre til klubben, så I skal ikke bekymre jer om ikke at kunne finde en plads. Jeres frække performer har sørget for det hele, så I sidder godt og behageligt når hun skal have sit bad.

Efter lidt tid træder en overlækker ungarsk skønhed langsomt frem bag glasvæggen. Hun har haft en hård dag, og trænger til et bad. Kunne I tænke jer at se det, drenge? Nyd synet af hende, mens hun langsomt smører bodylotion ud over sin bløde hud, griber brusehovedet, og sprøjter sig over det hele. Alle dele skal vaskes!

Shower stripshowet varer i alt ti minutter, så I har god tid til at savle! Prøv at holde munden lukket, drenge; vi ved godt det er svært, men helt ærligt.

Selskabets reservation varer en time. Hvis I har lyst til at blive længere, så er det muligt, men I må selv punge ud for flere drinks.

Hvis denne erotiske aktivitet lyder som noget for jer, så husk at tage et kig på our Budapest destination page for flere spændende oplever som denne, som helt sikkert tænde jer.

Hvad I Bør Vide Inden I Booker Denne Aktivitet

  • Vores guide hjælper jer hen til klubben; I behøver ikke at forsøge at finde det selv.

Add Ons Dine Venner Måske Vil Kunne Lide

  • En ekstra stripper der deltager i løjerne.

Add-Ons & Extras

+Extra stripper for shower show
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked