shutterstock_132137897
Gdansk

Rejs som en Rockstar til Gdansk

Tjek tilgængelighed
 

Rejs som en Rockstar til Gdansk

Pris fra
kr2089 pp

Luksus Overnatning Gdansk, 2 nat/nætter

Tjek tilgængelighed
Rediger pakke

Inkluderet

  • Luksus Overnatning Gdansk
  • AK-47 Skydning
  • Bøf og Bryster
  • Gdansk by Night
  • Pakke envejstransport
  • Strip Limo
  • Program

  • Overnatning

Fredag

AK-47 Skydning

AK-47 Skydning

Prøv kræfter med 4 fede våben bl.a. AK-47! Kom på Gdansks bedste skydebane og der er selvfølgelig medaljer til gruppens fuldtræffere. Bang, bang!
Bøf og Bryster

Bøf og Bryster

Vores bedstsælgende aktivitet! Først et fornuftigt bøfmåltid (vegetarer kan også betjenes, hvis du ikke spiser bøf - sig til hjemmefra) i et privat ru

Lørdag

Gdansk by Night

Gdansk by Night

Vil du prøve alt Gdansk har at tilbyde på en aften uden besvær? Prøv vores nattelivs tur og alt bliver arrangeret af vores lokale guides, så du ikke sk
Pakke envejstransport

Pakke envejstransport

Envejstransport. Tilføjes når en gruppe har bestilt anden transport ved ankomst / afgang, f.eks. limousine ved Gdansk lufthavn.
Strip Limo

Strip Limo

Forkæl jerselv med en VIP lufthavns-pickup. Nyd boblevandet og selskabet af en sød polsk lækkerbisken i privatlivet bag ruderne i den længste stretch-li

Detaljer

Dette er vores mest eksklusive pakkeløsning til Gdansk - her bliver du og dine venner behandlet som ægte rockstars! Limousine, våben, strip og solide bøffer samt et brag af en bytur er bare nogle af de ting vores rockstar pakke indeholder.

Når i ankommer i lufthavnen henter vi jer i vores fede limousine hvor der bliver budt på boblevand og stripshow hele turen hen til jeres hotel. Når i er klar skal vi ud og skyde med blandt andet AK-47 sammen med en professionel instruktør.

Når sulten melder sig skal vi ud og have et solidt bøfmåltid samt et par kolde fadøl, hvortil vi giver et stripshow som er enhver rockstar værdig. Derudover skal i opleve Gdansk by night, hvor i bliver guidet ud i nattelivet med fri entre til både natklub, stripklub og dertil er der bordreservation på en af byens bedste barer.

Når alt dette er ovre sørger vi for transport tilbage til lufthavnen, så alle kommer sikkert hjem.

Din indkvartering

Luksus Overnatning Gdansk

For at se endelige priser, klik "tjek tilgængelighed" og herefter "se priser"
Luksus Overnatning Gdansk Image

Hvis i virkelig skal forkæle jer selv, så er dette vores bedste løsning. I bliver indlogeret på et 4-stjernet hotel eller lejlighed med morgenmad inkluderet i prisen. Hoteller og lejligheder ligger centralt og i har derfor optimale forhold når i skal ud i byen. Denne 4 stjernede oplevelse inkluderer en guide som er tilgængelig for jer 24/7, hvis i skulle have spørgsmål eller behov for hjælp.

Detaljer
Upgrade

Gdansk upgrade options

De bedste polterabender i Europa siden 2001

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked