Herretur til Hamborg

Aktiviteter i Hamborg

Aktiviteter i Hamborg

Filters Activities

See our top 57 stag activities in Hamburg

label

Populære Herreturs Aktiviteter i Hamborg

Vælg mellem en række vilde aktiviteter i Hamborg – Pissup tilbyder et godt mix af action, lokal øl og babes, og vi er sikre på, at I får en oplevelse, I sent vil glemme!

Hamorg DollHouse

Vild action & lækre babes i Hamborg

Hamborg er en populær destination for herreture og polterabends, da der altid er masser af gang i gaden – og lækre tøser på hvert et gadehjørne! Tyskland er kendt for at producere lækker øl, og der er selvfølgelig mulighed for at indtage disse med en mør bøf – for eksempel med vores aktivitet Bøf & Øl eller se byen fra jeres helt egen Ølcykel.

Med Pissup har I mulighed for at spise jer mætte i tyske specialiteter, og vi tilbyder alle de traditionelle polterabend aktiviteter som for eksempel at blive kørt rundt i partybusser eller limousiner, samt brænde energi af med paintball eller fodbold. Vi har også en række mere unikke oplevelser, som kan gøre jeres herretur uforglemmelig. Prøv eksempelvis at inspicere en ubåd eller slappe af i frække omgivelser med et cruise på Stripskibet.

Velkommen til Hamborg!

Hvordan fungerer det?

Vi har fundet alle de vildeste aktiviteter i Hamborg og opdelt dem efter om de foregår om dagen eller aftenen, så du nemt kan finde rundt blandt dem. Du kan blot klikke på den aktivitet, du synes om for at finde ud af, hvad der er inkluderet og hvordan oplevelsen er. Når du har fundet frem til hvilke aktiviteter I vil prøve, kan direkte fra vores hjemmeside sammensætte en pakke. Bare tag det roligt – du binder dig ikke til noget ved at forespørge på en pakke, du fortæller os blot hvilke aktiviteter I ønsker, så vi kan checke om de er tilgængelige på de valgte datoer og kan sende jer en pris på jeres tur.

Hvis du synes, der mangler noget, kan du bare kontakte os, og så gør vi hvad vi kan, for at få det til at ske alligevel! Hvis det hele virker lidt for uoverskueligt, kan du prøve en af vores færdiglavede Rejsepakker i stedet - de er testet og virker!

Pakkerejser