iStock_000085566645_Medium
København

Drengerøvsaften deluxe!

Tjek tilgængelighed
 

Drengerøvsaften deluxe!

Pris fra
kr775 pp

3-Stjernet hotel i København, 2 nat/nætter

Tjek tilgængelighed
Rediger pakke

Inkluderet

  • Drengerøvsmiddag deluxe
  • Herreflot champagnesabling
  • Program

Missing 2058

Drengerøvsmiddag deluxe

Drengerøvsmiddag deluxe

Sulten efter en ægte mandemiddag? Her får du og de andre i selskabet en menu, som trækker mundvand – eventuelt i privat rum afhængig af antallet af deltagere i midd

Lørdag

Herreflot champagnesabling

Herreflot champagnesabling

Tag drengene med på gentleman-kursus og lær, hvordan man åbner en champagne med sabel i ren Napoleon stil. Pop flaskerne på den rigtige måde.

Detaljer

Denne Pissup-drengerøvspakke stepper den lige et par trin op fra gadedreng til gentleman. Og den kræver, at I kan holde jer på måtten og vente med at køre alkohol i tragten, til første punkt er nedlagt. Ellers risikerer I, at en af jer selv bliver det, og det bliver blodigt.

I starter nemlig med champagnesabling a la Napoleon og smagning af boblerne, I kapper ud af flasken. Sabling – eller sabrage – er kunsten at sende en champagneprop flyvende med sabel i ét hug. Derfor er det påkrævet, at alle deltagere er ædru, når klingerne kommer på bordet. Alternativt må gommen, hvis det er ham, I fejrer på polterabend, og han allerede hænger i hegnet, parkeres som pyntepude 10 meter væk.

Når de lange knives knald med korkproppen er vel overstået, står et dækket bord klar til jer på restaurant KÖD i København. Og hvilken mand elsker ikke flirten og den brutale, delikate nedlæggelse af en god bøf? KÖD har fokus på netop kød i alle afskygninger, hvad enten den lander som kvart ko på din tallerken eller camoufleret mellem to burgerboller og fyld.

Dealen inkluderer aftenens sidste punkt – indgang på HIVE, hvor I har mulighed for at fortsætte styrtdykket i boblerne, tapetsere jeres bord med mere hardcore flasker eller blot hænge ud i baren med en kold fra kassen. Stedet præsenterer flere dj’s i løbet af en nat, og det kræver kun et kig på HIVE’s sociale medier at fastslå, at her holder I også gent-stilen med et stænk af ægte drengerøv.

Vil I forlænge jeres herretur eller polterabend, kan vi foreslå følgende tilkøb:

  • Powerboat a la Bond, gokart i en fart eller bueskydning som Hood (dag)
  • Indgang til stripklub med kigge-ret og/eller limousinekørsel med stil (aften/nat)

De bedste polterabender i Europa siden 2001

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked