hipsters
København

Nak, æd og drik gommen ned!

Tjek tilgængelighed
 

Nak, æd og drik gommen ned!

Pris fra
kr959 pp

3-Stjernet hotel i København, 1 nat/nætter

Tjek tilgængelighed
Rediger pakke

Inkluderet

  • Budget indkvartering i København
  • Nak hinanden ned for sjov (Paintball)
  • 3-retters drengerøvsmiddag
  • Pubcrawl og druk på akkord
  • Program

  • Overnatning

Fredag

Nak hinanden ned for sjov (Paintball)

Nak hinanden ned for sjov (Paintball)

Var du for meget en tøs til at aftjene værnepligt, men alligevel pirret af tanken? Eller bor der bare en snigskytte med testosteronlager i størrelse silo i dig? Så er Paintball lige noget for dig!
3-retters drengerøvsmiddag

3-retters drengerøvsmiddag

Nyd 3 lækre retter på restaurant i København. Vi sørger for den gode mad, I sørger for den gode stemning. Læg en solid bund før en god bytur.
Pubcrawl og druk på akkord

Pubcrawl og druk på akkord

Pubskrawl i København - Skandinaviens Hovedstad! Lad os tage dig med til det bedste natteliv i det københavnske.

Detaljer

Gi’ gommen en sidste mulighed for at blive nakket som fri mand – start jeres polterabend med en herretur på paintball-baner, hvor I i bedste action-stil udstyres med gear, gun og kugler. Sæt den vilde jagt ind på alle eller bare på ham, der skal giftes, men overlever denne aften. Måske lidt plettet, men så må han skylles. I har 2 timer på banen, 200 kuler og retten til at fyre dem af, præcis på hvem I vil.

Bagefter er der i drengerøvs-pakken fra Pissup 3-retters herresolid middag bestående af bl.a. Vesterhavsost, laksetatar, bøffer og sødt til sidst. Afhængig af antal deltagere har I mulighed for at få et lokale for jer selv, hvor I kan give hørmen fuld smadder og nul bremse, mens I lægger bunden og forbereder blæren på pakkens sidste punkt: Pubcrawl. Guidet tour til 3 barer med 1 inkluderet øl og 1 shot hvert sted. Der er guide på, og derefter er natten jeres egen, med mindre I har besluttet at fortsætte til lys morgen a la Pissup.

Så vil vi nemlig foreslå et eller flere af følgende aktiviteter til polterabend eller drengerøvstur:

  • Indgang på HIVE – natklubben, hvor der gnubbes arm med barm og Kbh’s lækreste babes. Stedet er kendt for store flasker, men I kan også få en håndøl i baren.

  • Indgang på stripklub, hvor ingen beder jer putte pupillerne tilbage i lommen, såfremt øjnene hopper ud helt tæt de ikke særlig påklædte piger. Det er jo faktisk præcis dét, I er her for.

  • Er paintball ikke helt nok, men skal håret lægges HELT ned, kan I via Pissup kaste gokart og fart i puljen i hele 2 timer, der kulminerer med håne-ret eller medalje og en tur på vinderskamlen. Fadøl til alle. Oss’ de dårlige.

Din indkvartering

3-Stjernet hotel i København

For at se endelige priser, klik "tjek tilgængelighed" og herefter "se priser"
3-Stjernet hotel i København Image

Vil du have et godt hotel med komfort, men uden at det skal koste en bondegård? Vores 3-stjernede hoteller ligger alle centralt og giver jer alt I skal bruge til jeres tur, og tilmed på en lækker måde

Detaljer
Upgrade

København upgrade options

De bedste polterabender i Europa siden 2001

Over 150.000 gæster har haft den ultimative Pissup-oplevelse

Personlig festplanlægger og destinationsstøtte, 24/7

Problemfrie, sikre og individulle betalinger

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked